MK802 Install CW goes wrong...

Forum to discuss the Rikomagic MK802 Mini PC

Moderators: KEgg, twjordo, tatubias

MK802 Install CW goes wrong...

Postby jonnyboy » Sun Jan 13, 2013 11:24 pm

Hello all!

I an new to the forum and the Android Mini PC world. So please excuse anything stupid I ask, lol

I am trying to install CWM for my MK802. I have followed the instuctions here, viewtopic.php?f=2&t=142

However when i boot the device up all i get is a blank screen. No logo. No anything. Has anyone ran into this issue before? And what can I do to get the device back up and running?

Any help is appreciated! Thanks!
jonnyboy
 
Posts: 2
Joined: Sun Jan 13, 2013 11:19 pm

Re: MK802 Install CW goes wrong...

Postby Josnem » Wed Jan 30, 2013 9:43 pm

I have the same problem!

Please help!
Josnem
 
Posts: 3
Joined: Wed Jan 30, 2013 9:40 pm

Re: MK802 Install CW goes wrong...

Postby Josnem » Thu Jan 31, 2013 5:53 pm

try why link

http://www.rikomagic.co.uk/support.html

I had the same problem, but I used the rev 1 and now works well
Josnem
 
Posts: 3
Joined: Wed Jan 30, 2013 9:40 pm

Re: MK802 Install CW goes wrong...

Postby Josnem » Thu Jan 31, 2013 7:03 pm

jonnyboy wrote:Hello all!

I an new to the forum and the Android Mini PC world. So please excuse anything stupid I ask, lol

I am trying to install CWM for my MK802. I have followed the instuctions here, viewtopic.php?f=2&t=142

However when i boot the device up all i get is a blank screen. No logo. No anything. Has anyone ran into this issue before? And what can I do to get the device back up and running?

Any help is appreciated! Thanks!



try whith this link

http://www.rikomagic.co.uk/support.html

I had the same problem and I restore it with the rev.1 only follow the instructions
Josnem
 
Posts: 3
Joined: Wed Jan 30, 2013 9:40 pm

Re: MK802 Install CW goes wrong...

Postby symbiiote » Sun Feb 24, 2013 2:45 pm

did you fix this problem, i have the same problem, and ive tried so many things and none work for me =[
symbiiote
 
Posts: 3
Joined: Sun Feb 24, 2013 2:43 pm

Re: MK802 Install CW goes wrong...

Postby marocootje » Mon Mar 04, 2013 4:32 pm

Link is not working and i have the same problem

Josnem wrote:try why link

http://www.rikomagic.co.uk/support.html

I had the same problem, but I used the rev 1 and now works well
marocootje
 
Posts: 2
Joined: Mon Nov 26, 2012 12:42 pm

Re: MK802 Install CW goes wrong...

Postby marocootje » Tue Mar 05, 2013 4:14 pm

marocootje
 
Posts: 2
Joined: Mon Nov 26, 2012 12:42 pm


Return to Rikomagic MK802 Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron