Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Forum to discuss the Dual Core Rikomagic MK802 III Mini PC

Moderators: KEgg, twjordo, tatubias

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby valininja » Tue Jan 08, 2013 7:39 am

i downloaded it, but i'm too much of a n00b in this to try it. still waiting for a more experienced user to try it and share the results.
valininja
 
Posts: 1
Joined: Mon Jan 07, 2013 7:51 am

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby dsdsdk » Tue Jan 08, 2013 7:20 pm

danyrolux wrote:New firware released on ftp Rikomagic MK802III.rar 217275 KB 04.01.2013 14:42:00
ftp://FTP_user:user123@184.82.248.245


Metafile is updated:
post-build=rk30sdk/rk30sdk/rk30sdk:4.1.1/JRO03H/eng.ant.20121221.174939:eng/test-keys
post-timestamp=1356083422
pre-device=rk30sdk

Device updated fine.

Kernel Version 3.0.8+ (what is yours?)
Wifi: Speed Test: 2.3/8.9 (rated 30/30).
Device still seems to kill my router randomly (Airport Extreme).
Seems rooted ("Quick boot" app works).
No other noticible changes.
dsdsdk
 
Posts: 4
Joined: Sun Jan 06, 2013 10:39 am

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby guluka » Wed Jan 09, 2013 5:40 pm

Hi there,

Can someone help me?
Where is the reset button? MK802III
I am waiting for response.
guluka
 
Posts: 11
Joined: Fri Jan 04, 2013 5:20 pm

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby agasim » Wed Jan 09, 2013 7:25 pm

Installed it, no major change seen, still 500m for app, any way to change it or need an ad hoc firmware?
@guluka no reset button that i know just unplug and plug power
agasim
 
Posts: 15
Joined: Wed Jan 09, 2013 7:16 pm

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby agasim » Wed Jan 09, 2013 8:35 pm

valininja wrote:i downloaded it, but i'm too much of a n00b in this to try it. still waiting for a more experienced user to try it and share the results.

It worked for me
agasim
 
Posts: 15
Joined: Wed Jan 09, 2013 7:16 pm

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby strumpan » Fri Jan 11, 2013 2:15 pm

strumpan
 
Posts: 5
Joined: Fri Jan 04, 2013 7:14 pm

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby guluka » Sat Jan 19, 2013 7:32 pm

Hi there,
Why writes the flash tool the following?

By the "reboot to flash mode":
"device cannot do flash mode because it is not msc device"

And at "nand erase" writes:
"download boot fail"
Shall I tick something by the nfs or ram tab?

The batch tool has an error too:
By the upgrade and restore write that download boot failed

So here I am. Trash? Or is there any solution? My eyes are hurting from the translations and from the wathching millions of pages. Can you help me please? The device is MK802III. I know it's not matching to this topic, but I'm really desperate yet....

Thank You!
guluka
 
Posts: 11
Joined: Fri Jan 04, 2013 5:20 pm

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby zlacker73 » Sun Jan 20, 2013 12:05 pm

prerunr wrote:Works and is rooted.

i can´t get dts signal to the reciver,same file works on boxeebox is this normal?
zlacker73
 
Posts: 1
Joined: Sat Jan 19, 2013 8:12 am

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby guluka » Sun Jan 20, 2013 8:35 pm

Hi there,
Why writes the flash tool the following?

By the "reboot to flash mode":
"device cannot do flash mode because it is not msc device"

And at "nand erase" writes:
"download boot fail"
Shall I tick something by the nfs or ram tab?

The batch tool has an error too:
By the upgrade and restore write that download boot failed

So here I am. Trash? Or is there any solution? My eyes are hurting from the translations and from the wathching millions of pages. Can you help me please? The device is MK802III. I know it's not matching to this topic, but I'm really desperate yet....

Thank You!
guluka
 
Posts: 11
Joined: Fri Jan 04, 2013 5:20 pm

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby 500ef » Mon Jan 21, 2013 12:09 pm

zlacker73 wrote:
prerunr wrote:Works and is rooted.

i can´t get dts signal to the reciver,same file works on boxeebox is this normal?


I think it's an android limitation to not allow DTS passthrought. It decodes audio to stereo.

Good for TVs. Not much to receivers.

Yet...
500ef
 
Posts: 52
Joined: Wed Dec 12, 2012 8:41 am

PreviousNext

Return to Rikomagic MK802 III Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests