Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Forum to discuss the Dual Core Rikomagic MK802 III Mini PC

Moderators: KEgg, twjordo, tatubias

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby Robotti » Sun Dec 02, 2012 12:35 pm

Still no real 1080p, only upscaling.
Robotti
 
Posts: 3
Joined: Tue Nov 20, 2012 8:06 pm

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby WindowsNT » Sun Dec 02, 2012 4:57 pm

I can create a similar remote control for iOS if there are more details on how it works.

:)
WindowsNT
 
Posts: 1
Joined: Sun Dec 02, 2012 4:56 pm

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby tommy » Sun Dec 02, 2012 6:42 pm

Yeah, the card needs to be FAT32 - I had various strange trouble with other filesystems until I realized this. For example it was able to read the filesystem, notice there's an update.zip, start the update and then fail claiming the package is invalid. Once I formatted the card as FAT32, it worked just fine.

If you're on Linux, just do this
Code: Select all
$ mkdosfs -F 32 -f /dev/sdX

and it should work
tommy
 
Posts: 3
Joined: Sun Dec 02, 2012 4:44 pm

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby kenpreston » Mon Dec 03, 2012 12:17 am

After update, my keyboard "Z" and "Y" are swapped. (Using US keyboard) Does anyone know how to fix this? The settings shows US keyboard and all indications it should be.
kenpreston
 
Posts: 4
Joined: Sun Dec 02, 2012 11:28 pm

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby hyt » Mon Dec 03, 2012 12:42 am

hyt wrote:Anyone tried this out? Is there any improvement on WIFI signal? Thanks.


Tried it myself, according to "wifi analyzer", there is some improvement on WIFI signal, nice release, highly recommanded for anyone suffer from WIFI problem.
hyt
 
Posts: 2
Joined: Fri Nov 30, 2012 1:21 am

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby kenpreston » Mon Dec 03, 2012 1:58 am

After update, my wireless keyboard (US) is messed up. "Z" and "Y" are swapped as is other symbols. The setup indicates US keyboard. Is there some setting I need to change?
kenpreston
 
Posts: 4
Joined: Sun Dec 02, 2012 11:28 pm

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby desaturated » Mon Dec 03, 2012 1:33 pm

the link is dead. reupload please?
desaturated
 
Posts: 1
Joined: Mon Dec 03, 2012 1:29 pm

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby tsuda » Mon Dec 03, 2012 5:38 pm

File Download:

Sorry, the file you requested is not available.


Any mirrors? Thanks!
tsuda
 
Posts: 1
Joined: Mon Dec 03, 2012 5:36 pm

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby adam2508 » Mon Dec 03, 2012 7:30 pm

Can I change the mouse pointer? if so, how?
adam2508
 
Posts: 17
Joined: Sat Dec 01, 2012 6:09 am

Re: Rikomagic MK802 III New firmwware20121129

Postby linuxerwang » Tue Dec 04, 2012 8:02 am

I updated it to the latest rikomagic firmware and it's successfully rooted. But I can't see the device from my laptop through android developer tool.

In Android/settings/USB, I checked the "Connect to PC" option, and in "Developer Options" I checked "USB debugging".
Then I connect the tv box to my laptop. I use "adb devices", but it shows nothing.
Where can the problem be?

Thanks.
linuxerwang
 
Posts: 22
Joined: Tue Dec 04, 2012 7:58 am

PreviousNext

Return to Rikomagic MK802 III Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests