xbmc on mk802iii

Forum to discuss the Dual Core Rikomagic MK802 III Mini PC

Moderators: KEgg, twjordo, tatubias

Re: xbmc on mk802iii

Postby Isdenl » Sat Jan 12, 2013 7:28 am

rixi60 wrote:But it hasn't hardware decode yet has it? I tried the latest build and it lags terrible on my rikomagic iii.

Are you using an external player?

Right now i am using EZ File Explorer with MX player to watch my content from my nas.


Can anyone confirm whether XBMC has hardware decoding? I don't have my MK802 III yet so can't confirm myself.
Isdenl
 
Posts: 52
Joined: Sun Jan 06, 2013 8:55 pm

Re: xbmc on mk802iii

Postby tkellerman » Sat Jan 12, 2013 8:33 pm

XBMC REALLY consumes lotsa valuable space... Almost a 100MB and no option to move to SD...
Either that option or a lite-version would be nice.
tkellerman
 
Posts: 10
Joined: Fri Jan 04, 2013 10:15 pm
Location: Sweden

Re: xbmc on mk802iii

Postby naviathan » Sun Jan 13, 2013 3:04 am

There has to be a way to repartition the internal NAND so that the root partition takes up all of the NAND. If we want extra space add an SDCARD. The internal should be nothing but the OS space.
naviathan
 
Posts: 6
Joined: Sun Jan 13, 2013 2:44 am

Re: xbmc on mk802iii

Postby adamforeman » Sun Jan 13, 2013 1:46 pm

naviathan wrote:There has to be a way to repartition the internal NAND so that the root partition takes up all of the NAND. If we want extra space add an SDCARD. The internal should be nothing but the OS space.


There is, but I suggest you take a look at another post and also look at Finless. That's the only way to do it.
===========
Android PC Stick: Rikomagic DUAL CORE MK802 III 1Gb/8Gb with 32Gb SD Card (Class 10)
adamforeman
 
Posts: 74
Joined: Sun Nov 11, 2012 11:29 am

Re: xbmc on mk802iii

Postby MotoFan » Mon Jan 14, 2013 5:29 am

Have you tried clearing the cache? Settings>apps>xbmc>clear cache.
MK802III Running 2dark4u/Finless ROM v1.7 1080P @ 1272HZ
MotoFan
 
Posts: 26
Joined: Sun Dec 23, 2012 4:31 am

Re: xbmc on mk802iii

Postby AvE » Fri Jan 18, 2013 1:05 pm

I use XBMC with Stagefright.
Is has build in hardware decoder for mk802III

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=152005
AvE
 
Posts: 2
Joined: Tue Jan 08, 2013 10:30 pm

Re: xbmc on mk802iii

Postby HarrieNack » Sun Feb 17, 2013 1:36 pm

I got the same problem as tsahi29.
I installed the latest Frodo version, but it keeps crashing when I try to startup the app.
Any suggestions?
HarrieNack
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 07, 2013 6:55 pm

Re: xbmc on mk802iii

Postby wololo » Fri Apr 12, 2013 2:26 pm

AvE wrote:I use XBMC with Stagefright.
Is has build in hardware decoder for mk802III

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=152005

Well... it is technically hardware decoding, but it does not compare to the quality of MX Player. I really want to find a build of XBMC that works fine on the mk802III, and it is not this one. It is great that they are making the effort, but this is still experimental.
Review of the MK802 IV - Review of the MK802 III - Review of the air mouse MK702 II
My list of 10 "Must Have" apps for your Android TV (2014 edition)
Tutorial: watch Netflix outside of the US (this method works way better than VPN!)
wololo
 
Posts: 188
Joined: Sat Oct 06, 2012 2:37 am

Previous

Return to Rikomagic MK802 III Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests